
We wtorki każda druga tańsza pizza jest o -30 % tańsza

W środy jest promocja na sałatki i makarony -20%
Zupy
Zupy
-
Krem z pomidorów
zielone pesto, Mascarpone, foccacia -
Szef kuchni poleca
Cioppino
włoska zupa rybna, łosoś, anchois, krewetki, mule, włoskie pomidory, cebula czerwona, papryka czerwona, czosnek, chilli, seler naciowy, natka pietruszki, pieczywo własnego wypieku
Przystawki
Przystawki
-
Krewetki na maśle
białe wino, chilli, pietruszka, limonka, pieczywo własnego wypieku -
Nowość
Szparagi
panko, siekane jajko, palone masło -
Nowość Szef kuchni poleca
Wątróbka drobiowa
chałka, mus kalafiorowy, miód
Sałaty
Sałaty
-
Szef kuchni poleca
Cezar
filet z kurczaka sous vide, sałata rzymska, bekon, grzanki, Grana Padano, sos cezar z anchois i kaparami -
Nowość
Z Halloumi i szparagami
sałaty, cukinia, rzodkiewka, dressing ziołowy, pieczywo
Pasty
Pasty
-
Nowość
Ravioli z bakłażanem
Grana Padano, masło, rukola -
Nowość
Gnocchi z warzywami
cukinia, pomidory koktajlowe, czosnek, chilli, masło, oliwa, Grana Padano, natka pietruszki -
Nowość
Tagliatelle z kurczakiem
sos pomidorowo-śmietanowy, szpinak, pieczarki, Grana Padano, natka pietruszki -
Nowość
Spaghetti z krewetkami
krewetki 7 szt., szparagi, czosnek, chilli, masło, natka pietruszki
Pizza
Pizza
ok. 32 cm. Ciasto na pizzę powstaje z autorskiej mieszanki mąk sprowadzonych z Włoch. Dojrzewa od 24 do 48 godzin z minimalną ilością drożdży, dzięki czemu jest lekka, cienka i chrupiąca, a do tego lekkostrawna. Wypiekana jest w piecu opalanym drewnem, w temperaturze ok. 380 stopni, przez ok. 90 sekund
-
Marghertia
mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati, oliwa extra virgin -
Szef kuchni poleca
Capricciosa
szynka gotowana Cotto, pieczarki, mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati -
Salame
salami Napoli, mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati, mascarpone, oregano -
Diavola
mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati, oregano, chilli -
Quattro Carni
szynka gotowana Cotto, szynka parmeńska, mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati, salami Napoli, salami Ventricina, sos chrzanowy -
Quattro Formaggi
Grana Padano, sos z pomidorów pelati, mozzarella Fior Di Latte, mascarpone, Gorgonzola -
Gamberetti
krewetki, czosnek, chilli, oliwa extra virgin, natka pietruszki, mozzarella Fior Di Latte, sos z pomidorów pelati, pomidory koktajlowe -
Pollo
mozzarella Fior Di Latte, grillowany kurczak, cebula szalotka, sos z pomidorów pelati, pieczarki -
Nowość
Burrata
sos z pomidorów pelati, rukola, pomidory koktajlowe, świeży pieprz, Burrata -
Nowość
Ze szparagami
mozzarella Fior Di Latte, szynka parmeńska, sos śmietanowy, świeży pieprz, szparagi, jajko
Dania Główne
Dania Główne
-
Szef kuchni poleca
FILET Z KACZKI
gnocchi, buraczki na ciepło, jabłko pieczone -
Nowość Szef kuchni poleca
STEK WOŁOWY Z ANTRYKOTU ARGENTYŃSKIEGO
młode ziemniaki, sałaty z rzodkiewką, sos -
Nowość Szef kuchni poleca
BURGER WOŁOWY
zielone pesto, rukola, pomidor, ogórek konserwowy, ser chedar, frytki stekowe, sos majonezowy -
Nowość
CIABATA Z WARZYWAMI
mozzarella fior di latte, pomidory koktajlowe, ocet balsamiczny, rukola, natka pietruszki, szalotka, frytki stekowe -
Nowość
FILET Z SANDACZA
dziki ryż, szparagi, sos maślany -
MULE
mule (500g), por, czosnek, chilli, białe wino, masło, natka pietruszki, pieczywo -
Nowość
TALERZ OWOCÓW MORZA
krewetki Black Tiger 3 szt., przegrzebki 3 szt., mule, filet z łososia, szparagi, sałaty, dressing winegret
Desery
Desery
-
Fondant czekoladowy
-
Nowość
Zabajone z owocami leśnymi
ciasteczka cantuccini
Dania dla dzieci
Dania dla dzieci
-
Marghertia 20cm
-
Marghertia z szynką 20cm
-
Spaghetti w sosie śmietanowo-pomidorowym, Grana Padano
-
Frytki z ketchupem
-
Nowość
Gnocchi w sosie pieczeniowym z filecikami z kurczaka